За компанията

Повече от 40 години водещият словенски производител на електрически ключове и контакти TEM Čatež d.o.o. предлага на потребителите си лесно адаптируеми, иновативни и естетически завършени продукти, регулиращи усещането и настроението в различни жилищни и работни условия.

TEM докосване до съвършенството

В дейността си се ръководим от основни ценности, каквито са честността, откритостта, взаимното доверие и сътрудничеството.
Гарантираме на партньорите ни позитивен и семпъл опит с компанията и продуктите ни, като наред с това чрез лесно вграждане и използване на изделията и широката гама цветове и материали, удовлетворяваме и най-взискателните потребители и помещения.
Осигуряваме на всички включени в ежедневните трудови процеси открито и прозрачно партньорско отношение, затова и полагаме старание да предложим на потребителите си добро преживяване.

Работа


Ако считате, че с потенциала си бихте могли да допринесете за общия ни растеж, ако желаете да си сътрудничите с нас в рамките на отделни проекти и споделяте нашите ценности, възможно най-скоро ни изпратите автобиографията си (CV) или кратко представяне на имейл:

tatjana.bregar@tem.si

Политика за качество

Политика за качество PDF

История на фирмата

  • 1973 – 1983
  • 1983 – 1993
  • 1993 – 2003
  • 2003 – 2013