Switch

Logiq

Форма, подходяща за всяко помещение. Универсалните линии на ключовете оставят отпечатъка си в модерните работни среди или в по-уютните и топли жилищни помещения.

Цветова хармония

Семейството на LOGIQ се отличава с логичен избор на изпитаните и елегантни цветови нюанси, най-предпочитани от потребителите. Вместо да се адаптирате Вие, линията LOGIQ се приспособява към Вас. Ето защо винаги можем да изработим за Вас и цветовия тон, съобразен със специалните Ви желания. Логично, нали?

Изберете своя нюанс

Безгранична фантазия

Семейството на LOGIQ позволява съставянето на произволни комбинации. С цел лесно комбиниране изработихме за Вас практично допълнение, което ще Ви улесни при съчетаването на водоравните и вертикалните линии. Т. нар. система 55/55 Ви позволява да използвате винаги същите универсални елементи. Знаете ли вече какво искате? Не се притеснявайте, защото ключовете LOGIQ четат мислите Ви.

Логичен монтаж

Хоризонтално

Със съчетаването спестявате място на стената. Когато не разполагате с много пространство, водоравното е правилното решение.

Вертикално

Комбинирайте според желанията Ви.

Лесно отстраняване

Демонтирането на видимите елементи е лесно. И майсторите бояджии ще Ви бъдат благодарни.

Лесно за най-взискателните

Семейството на LOGIQ представлява ключове, регулатори, сензори, контакти с всякакво предназначение и всичко на едно място. Можете да ги използвате отделно или в комбинация. Както при всяко растящо и развиващо се семейство, и ние ще доразвиваме предлаганите от нас продукти, съобразявайки се с Вашите нужди и желания. С удоволствие ще се вслушаме в тях, за да Ви предложим решение – лесно и логично продължение на историята на семейството на LOGIQ.

Полезно е да знаете

ЗАЩИТА

Всички контакти имат вграден предпазител за избягване докосването на елементите под напрежение.

ОСВЕТЯВАНЕ

Добре обмислената конструкция на ключа позволява и допълнително лесно осветяване.

КАЧЕСТВО ПРИ ПРЕВКЛЮЧВАНЕ

За надеждността на превключването се грижат релетата от сребърна сплав (AgNi).

БЕЗБОЛТОВИ СГЛОБКИ

Безболтовите сглобки способстват за бързото и надеждно свързване с водещите елементи. Към една сглобка може да прикрепите два водещи елемента с различен диаметър.

ПО-ДЪЛБОКО ПРИКРЕПВАНЕ

Скобичките позволяват по-дълбоко прикрепване (вкл. през керамични плочки и др.).

СЪСТАВЯНЕ НА КОНЗОЛИТЕ

Съчетаемите конзоли ще улеснят работата Ви. Точните отстояния са осигурени.

РАЗМЕРИ

Декоративни рамки с размери от 1 до 5.

Produkti LOGIQ

  • КЛЮЧОВЕ
  • КОНТАКТИ
  • ДЕКОРАТИВНИ РАМКИ

LOGIQ е решение за системите на стандартните кръгли конзоли. С тях можете да планирате както елементарни, така и по-сложни инсталации, строителство на нови обекти и адаптации. Системата се отличава с безболтови сглобки, които спестяват от времето Ви при вграждането на елементи.

Магазинна мрежа