Лесно и удобно зареждане с мощните USB зарядни устройства MODUL

В морето от мобилни телефони, смарт часовници, таблети, екшън камери, GPS навигация и други електронни устройства зареждането им се е превърнало в ежедневна задача.

Бързо се оказваме затрупани с адаптери, конектори и кабели, но TEM има лесно решение за това – мощните USB зарядни устройства EM67 и EM68. Оформени са като елемент от 1 модул и се монтират като стандартния електрически контакт Modul.

Зарядните USB устройства EM67 и EM68, монтирани на бюра, в офиси или като самостоятелен „контакт“ в дома или на обществени места, осигуряват по-голямо удобство и надеждно зареждане на електронни устройства. 

Въпреки малкия си размер, зарядните USB устройства са много мощни, което позволява лесно и бързо зареждане на електронни устройства чрез двойния стандартен A-конектор (EM67) или комбинирания A- и по-новия C-конектор (EM68). 

Двете зарядни устройства EM67 и EM68 разполагат с два порта за зареждане (с мощност 2,4 A и 3,0 A). Това позволява мощно зареждане на две устройства едновременно. При зареждане на 1 устройство номиналната мощност се запазва, а при зареждане на 2 устройства изходната мощност се разделя.

USB зарядни с размер 1M – различни възможности за вграждане и комбиниране с елементи

Предлагат се с размер 1 модул, затова можете да ги комбинирате лесно с модуларни ключове, контактни гнезда и други функционални елементи MODUL. Така може да съчетаете няколко функционалности на едно място и да създадете уникални комбинации, съобразени с желанията и нуждите Ви.
Техническите упътвания за свързване и използването на новите USB зарядни може да свалите тук.

Широка цветова гама USB зарядни устройства

Зарядните USB устройства Modul се предлагат в пет цвята, за да осигурят естетически вид и отговорят на Вашия вкус, желания и интериор.

Може да изберете USB зарядно устройство в любим цвят:

  • бял,
  • бежов,
  • сребрист,
  • черен,
  • и антрацит.

Зарядните USB устройства лесно се съчетават с атмосферата в работните помещения, дома или обществените пространства, а с избора на декоративни рамки Pure, Soft или Line се постига модерна визия и така по изискан ще осъвремените своето жилище или офис.

Повече информация за останалите предлагани модуларни ключове и гнезда MODUL ще намерите на www.tem.si.