Biopass – отключване без ключове

Край на търсенето на ключове в джобовете или чантите.

Никога повече няма да ги изгубите. Винаги ще бъдат с Вас. Отключете направо с пръста си. Сигурно, удобно, бързо и лесно.

Biopass е ново поколение ключове за отключване без ключове. Съчетава прогресивната технология на разпознаване на пръстовите отпечатъци и на още по-бързото отключване на входните врати.

Изключително лесно за използване –пръстовият отпечатък е винаги с Вас.

Само поставете пръста си върху ключа Biopass и вратата на дома или офиса Ви ще се отвори. Толкова лесно и толкова безопасно е.

Лесно управление с апликация

Управлявате Biopass чрез мобилна апликация, която способства за:

  • управление на администраторите, ползвателите и пръстовите отпечатъци,
  • определяне на графика или ограничаване на влизането на определени ползватели,
  • история на влизанията на ползвателите,,
  • управлението на ключва с множество различни мобилни устройства,
  • запаметяването до 500 пръстови отпечатъка.

Комбинирайте ключа Biopass с различни декоративни рамки MODUL

Biopass е напълно адаптиран към модуларната система MODUL, ето защо можете да го вградите лесно в отвора под замазката. Освен това можете да избирате сред 3 различни линии на декоративните рамки – Line, Soft и Pure.

Висока степен на безопасност

Управляващата част, отговаряща за отключването на вратата, е безопасно прибрана в зоната под мазилката или в електрическата кутия (върху DIN летвичка) от вътрешната страна на обекта, като достъпът до нея от външна страна не е възможен. Комуникацията между ключа и вътрешната част, където се намира релето, е защитена с 256-байтово криптиране. Това равнище на защита е високо, колкото и в случая с електронното Ви банкиране.

Контрол на присъединяването за различни цели и помещения

Biopass е предназначен както за физически, така и бизнес ползватели, тъй като може да се използва за отварянето на бизнес и складови помещения и за ограничаването на достъпа дп специални такива или отдели (банкови трезори, архиви, операционни зали, гаражи, кутии със сървъри…).

Интегрирана LED крушка

Светлинните сигнали съобщават статуса на Biopass.

Повече за настройките и функционирането на апликацията може да научите тук..