Освежете помещенията с нови ключове и контактни гнезда в цвят антрацит

Търсите точно онези ключове и контактни гнезда, които ще внесат свежест в дома ви и ще се превърнат в забележим декоративен елемент в помещението, като в същото време ще излъчват вечна елегантност и изтънченост?

В този случай за Вас имаме модуларното семейство Modul в най-новия цвят – антрацит.

Антрацитът удовлетворява изтънчения усет за естетика и допълва детайлите, според вкуса Ви. Като по поръчка, в хармония с вътрешното обзавеждане може да надгради помещенията в степен на съвременни и трендови такива.

Сега цветовата гама на модуларните елементи е по-богата и пъстра. Предлагат се още повече възможности за комбиниране на основни модули в бял, бежов, сребърен, черен и антрацитен цвят.

Антрацит за всяко жилищно или бизнес помещение

Антрацитният цвят е винаги модерен и елегантен, поради което е подходящ за освежаването на наличните жилищни или бизнес помещения, както и за вграждане в съвременни амбиенти и дизайнерски интериори.
Антрацитните ключове, контактни гнезда, декоративни рамки и останалите функционални елементи пасват много добро на правите линии на Line, заоблените ръбове на декоративните рамки Soft и към естествените материали на рамките Pure.

Убедете се сами и вижте повече за модерните ключове и контактни гнезда TEM на www.tem-bg.bg.