Modul EDGE

Новата престижна линия MODUL EDGE предлага особено сензуално и визуално изживяване както никога досега. Дръзвате ли?

Престижни материали

Благодарение на впечатляващата обработка, алуминият блесва в нова светлина – на металните декоративни рамки EDGE. В три цветови съчетания, заслужаващи внимание: сребърно, златно и антрацитно.

Чистотата на стъклото позволява на светлината да си играе и да се проявява в новите стъклени декоративни рамки EDGE. Контрастните цветове – черният и белият, удовлетворяват и най-изтънчения вкус.

Дързостта на ключовете „pin”

Превключващите ключове “Pin” в 4 различни цвята създават иновативно и уникално изживяване. Унисонът между “pin” в четири цветови гами с метални и стъклени рамки EDGE създава уникален изтънчен изглед.

Минимализъм или ретро?

С EDGE ще можете да се приспособите както към съвременния минималистичен дизайн, така и към ретро стила, това ще удовлетвори и най-високите очаквания в изградените наново обекти или ремонтирани такива.

Предназначен е за използването с превключващи “pin” ключове, но наред с това позволява комбиниране с всички налични модуларни елементи MODUL.

Модуларна разработка

ЦВЕТОВЕ

Съчетавайте произволно цветовете и рамките на ключовете “pin” и създайте уникални комбинации, които напълно ще удовлетворяват виждането Ви за естетичен живот.

МАТЕРИАЛИ

Спокойната елегантност на стъклото или дързостта на метала? Постарали сме се и двете неща да изглеждат върховно, затова няма грешни решения.

КОМБИНАЦИЯ

Модуларната разработка на ключа способства за произволната смяна на рамката, затова винаги ще може да адаптирате ключовете спрямо желания от Вас стил и вътрешното обзавеждане.

Бъди дързък, превключи на EDGE

Добре дошли в света, където носталгичното очарование се слива с вечната изтънченост на съвременния минимализъм.